ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ:

Εάν για οποιονδήποτε λόγο έχετε αποστείλει την παραγγελίας σας και επιθυμείτε να την ακυρώσετε ή να κάνετε κάποια αλλαγή στα στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας όσο πιο άμεσα γίνεται. Σας ενημερώνουμε ότι η ακύρωση, καθώς και η αλλαγή των στοιχείων μπορεί να γίνει μόνο εφόσον δεν έχουμε προχωρήσει στην αποστολή της παραγγελίας σας.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας είναι το προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση, το καρτελάκι να μην έχει αφαιρεθεί από το προϊόν και να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του. Επιπλέον, μέσα στο δέμα θα πρέπει να συμπεριλάβετε την απόδειξη αγοράς, καθώς και το ειδικό έντυπο επιστροφής.

Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο θα πρέπει να συμπεριλάβετε και αυτό στο δέμα επιστροφής.

Επιστροφές που δεν ακολουθούν την πολιτική της εταιρείας μας δεν θα γίνονται δεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Η επιστροφή γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Εντός 7 ημερών από την παραλαβή της αγοράς σας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail ώστε να μας ενημερώσετε για την επιστροφή, καθώς και αν επιθυμείτε αλλαγή στο προϊόν, να κρατήσετε πιστωτικό υπόλοιπο ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, μόνο αλλαγής και πιστωτικού υπολοίπου.

Τα έξοδα επιστροφής και τραπεζικών συναλλαγών γίνονται με επιβάρυνση του πελάτη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το προϊόν βρίσκεται στην ευθύνη του πελάτη για την ασφαλή επιστροφή του. Σας συνιστούμε να το συσκευάσετε προσεκτικά και να επιλέξετε μια εταιρεία παράδοσης που να σας ασφαλίζει για την αξία των προϊόντων.

Εάν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο μας επιστρέφετε το προϊόν και, αφού ολοκληρωθεί ο ποιοτικός έλεγχος, σας αποστέλλουμε τη νέα παραγγελία σας με δικά σας έξοδα αποστολής στην αρχική διεύθυνση που δηλώσατε. Εάν επιθυμείτε αλλαγή διεύθυνσης ενημερώστε μας. Εάν επιλέξετε κάποια από τις courier που σας προτείνουμε για την επιστροφή έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε χρέωση παραλήπτη και το ποσό (…€) για τα έξοδα επιστροφής θα προστεθεί στη νέα παραγγελία σας.

Η ισχύς των πιστωτικών υπολοίπων από επιστροφές προϊόντων διαρκεί για ένα χρόνο από την έκδοση τους.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον ο ποιοτικός έλεγχος του προϊόντος ολοκληρωθεί. Οποιαδήποτε τραπεζικά έξοδα λόγω της συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και δεν έχει διαπιστωθεί κακή χρήση από τον πελάτη (κακή χρήση μπορούν να θεωρηθούν και οι ανεπιθύμητες οσμές), αφού γίνει η επιστροφή με δική μας χρέωση, είμαστε σε θέση να σας επιδιορθώσουμε ή να αντικαταστήσουμε το προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής.

Εάν έχετε λάβει λανθασμένη αποστολή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, οφείλετε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail εντός 24 ωρών από την παραλαβή του δέματος. Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής της σωστής παραγγελίας σας επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Μετά την έγκαιρη και σωστή απομάκρυνση του προϊόντος από την εταιρεία μας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αδικαιολόγητη καθυστέρηση ή απώλεια ή καταστροφή του προϊόντος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.