• Αντικαταβολή.

Μπορείτε να πληρώσετε για την αγορά σας μέσω αντικαταβολής κατά την παραλαβή του προϊόντος σας στη courier. Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

  • Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα σας δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας.

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΣΙΒΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΔΕΡΗ

Τράπεζα: ALPHA BANK

IBAN: GR6401409210921002002019530

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR4101711850006185162954051

 

Στην αιτιολογία της κατάθεσης σας θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση σας επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στο e-mail μας. Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί εντός 3 ημερών διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας. Εάν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα ο πελάτης επιβαρύνεται με το οποιοδήποτε κόστος της τραπεζικής συναλλαγής.

  • PayPal