• Αντικαταβολή.

Μπορείτε να πληρώσετε για την αγορά σας μέσω αντικαταβολής κατά την παραλαβή του προϊόντος σας στη courier. Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

  • Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει link spaceman pragmatic να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα σας δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας.

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΣΙΒΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΔΕΡΗ

Τράπεζα: ALPHA BANK

IBAN: GR6401409210921002002019530

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR4101711850006185162954051

 

Στην αιτιολογία της κατάθεσης σας θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση σας επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό slot deposit 5rb της κατάθεσης σας στο e-mail μας. Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί εντός 3 ημερών διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας. Εάν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα ο πελάτης επιβαρύνεται με το οποιοδήποτε κόστος της τραπεζικής συναλλαγής.

  • PayPal